Informatie over werken in de binnenvaart Amsterdam

Informatie over werken in de binnenvaart Amsterdam

INFORMATIE OVER WERKEN IN DE BINNENVAART AMSTERDAM

Danzigerkade (tegenover nr: 5), Amsterdam. LET OP: DOOR DE MIST IS HET SCHIP LATER. VOOR MEER INFORMATIE KAN JE BELLEN MET DIRK DIJK: 06 14 59 53 53 OF JORRET HEYMAN 06 53 52 07 47Het werkgeversservicepunt Groot Amsterdam is aanwezig, met opleidingsschip de Sally, om je te voorzien van informatie over de mogelijkheden om te werken in de maritieme sector. In samenwerking met bedrijven vanuit de binnenvaart- haven- en toerismebranche zijn er goede kansen op een passende baan op het water.

Opleidingsschip de Sally is onderdeel van een opleidingstraject ‘Werken op het Water’. Deze opleiding leidt in korte tijd op tot deksman voor bijvoorbeeld de binnenvaart, passagiers- en tankvaart. Na voltooiing van het programma, dat acht tot tien weken duurt, bemiddelen we je naar een baan. Havenmeester Milembe Mateyo: “Verbinding is hier cruciaal; tussen de haven, de bedrijven met de gemeente, de werkzoekenden met werk én het schip met de schipper. De Sally is daarbij een hele mooie schakel!”
Door stageplekken kunnen kandidaten werkervaring opdoen aan boord van schepen/boten en wordt koers gezet naar een arbeidsovereenkomst. De gemeente en UWV slaan de handen ineen om samen met werkgevers te voorzien in opleidingen tot matroos en te begeleiden naar werk in deze sector. 

Nieuwsgierig? Kom ook een kijkje nemen op onze Sally en we vertellen je graag meer. Geïnteresseerde werkzoekenden in Groot Amsterdam kunnen contact opnemen voor info over de ‘Voorschakeltraject Matroos Binnenvaart’ met:
Jorret Heyman
[email protected]
Telefoonnummer: 0653520747


Adres: Danzigerkade (tegenover nr: 5), Amsterdam Theater Amsterdam
LEUK TE COMBINEREN MET EEN BEZOEK AAN EEN CRUISESCHIP

Dag van de Binnenvaart is ZATERDAG 12 NOVEMBER 2022

Deze activiteit is vol

Aanmelden

  • Selecteer een moment:
  • 10:00 - 15:00
    vol
  • Geselecteerd moment: