Informatie over werken in de binnenvaart Amsterdam

Informatie over werken in de binnenvaart Amsterdam

Dit is een activiteit uit een eerdere editie van Dag van de Binnenvaart! Activiteiten voor 2022 volgen asap.

Het werkgevers servicepunt Groot Amsterdam is hier aanwezig om je te voorzien van informatie over de mogelijkheden om te werken in de maritieme sector.

Het WSP Groot Amsterdam ondersteunt in deze regio zij-instroom in de scheep- en binnenvaart vanuit de uitkeringssituatie.
Vanuit de gemeente Amsterdam loopt een Voorschakel Matroos Binnenvaart. Met behoud van de WWB uitkering kan een tweemaandelijkse training worden gevolgd.
Hier bouwt men theoretische kennis op en zijn er diverse certificaten te behalen, waaronder: BHV-VCA-Marifoon-Vaarbewijs 1.
Middels stageplekken kunnen kandidaten werkervaring opdoen aan boord van schepen / boten en wordt koers gezet naar een arbeidsovereenkomst.
In samenwerking met bedrijven vanuit de binnenvaart- haven- en toerismebranche zijn er goede kansen op een passende baan op het water.

Geïnteresseerde werkzoekenden in Groot Amsterdam kunnen contact opnemen voor info over de ‘Voorschakeltraject Matroos Binnenvaart’ bij:
Jorret Heyman
[email protected]
Telefoonnummer: 0653520747

Haal- en brengservice
De Capriweg niet niet goed bereikbaar met OV. Het WSP regelt vervoer vanaf Amsterdam Sloterdijk. Wilt u gebruik maken van deze optie, neem dan even contact op met Dirk Dijk: 06 14 59 53 53

Deze activiteit is vol

Aanmelden

  • Selecteer een moment:
  • Geselecteerd moment: